Veterhouse Solidari

                                  14

 

La CLÍNICA VETERINÀRIA VETERHOUSE   actua de forma solidaria amb varies associacions a on les mascotes tenen un pes molt específic per la recuperació de malalties, ajudes a discapacitats i a la millora a la integració social.

La defensa dels Animals, els abandonaments , les cirurgies per reduïr embaraços, els animals abandonats, l’actuació solidaria en masses forestals cremades i l’ajud a families numeroses amb mascotes són altres de la nostra participació activa.

 SOLIDERITAT de VETERHOUSE amb la Discapacitat: 

      - ONCE

     -  CANERES i ADOPCIONS

                            -   Castracions

                            -   Ovariohisterectomies

      -  CTAC Gi:  Gossos de teràpia

      -  FANOC:    Associacio Families numbroses

      -  FAADA:    Associació defensa dels Animals     

 

 

3 

5CTAC Girona  i el gos de teràpia, és una eina al servei del terapeuta, és un estímul que obre un camp molt ampli perquè l’usuari es mostri més obert i motivat i alhora el terapeuta pugui treballar de forma més eficaç, utilitzant el gos conjuntament amb d’altres recursos per dur a terme la seva intervenció terapèutica. Facilitant així la cooperació i implicació del usuari en el procés terapèutic o educatiu.

http://ctacgirona.com/

 

 

 

 

fanocLa Campaña Sóc responsable de FAADA

VETERHOUSE participa cada any  a  les  campanyes de cirurgies d’esterilització i castració de gossos, gats i fures .

faada

 

 

 

 

7Ser soci de Fanoc és poder beneficiar-se de molts avantatges: millors preus, serveis preferents, activitats compartides, condicions exclusives, però sobretot és compartir una manera d'entendre la vida. Ser socis de Fanoc vol dir ser família, una amplia família. Amb tot el que comporta ser família nombrosa, més agitació, més plors, més rialles, més preocupacions, més dubtes, tot és més, però quan es comparteix, tot és millor. Si ara et fas soci, quants més serem, més estalviarem.

http://www.fanoc.org/es/ 

 

   PATROCINADOR:       Veterhouse Girona patrocina les festes del Carme, Sant Jordi, Temps de flors                                i Nadal del Barri: Carme-Vista Alegre.

                                     http://www.carmevistalegre.cat